0769659749 Bucuresti (Piata Romana), Cluj Napoca

Despre noi

Despre StopFumat.com si LaserAcuStop®

LaserAcuStop® este un tratament cu laser pentru acupunctura pentru renunțarea la fumat, care a fost creat în Romania de catre Rain Medica srl si Fundatia Phoenix.

Ca furnizori de Scolarizare Continua in Medicina –  “School of International Studies in Traditional, Integrative and AntiAging Medicine” sau SCOALA DE STUDII INTERNATIONALE IN MEDICINE TRADITIONALE, INTEGRATIVE SI ANTI-IMBATRANIRE, desfasuram programe de educatie in Acupunctura, Medicina Chineza Traditionala, Medicina Ayurveda, cu medici formatori din Romania si profesori parteneri prin colaborari internationale

– detalii aici

Obiectivul nostru
StopFumat.com si LaserAcuStop® a fost dezvoltat pentru a stabili un punct de referință pentru acest stil de tratament în Romania. Acest lucru este un răspuns la mai multe tratamente ce se pretind “stop-fumat” oferite de unii terapeuti practicieni neînregistrați și / sau necalificați, care au studiat si au obtinut diplome dupa numai cateva zile de cursuri. Vă asigurăm că am făcut și facem tot ce putem pentru a oferi cele mai înalte standarde de tratament. Obiectivul nostru este acela de a ajuta cât mai mulți oameni să elimine dependența de nicotină, pentru a face Romania mai sănătoasă. Tratăm și dependența de alcool. Tratamentele oferite opresc dependenta de alimente. Realizăm Controlul Durerii dar și al Insomniei și Stresului ocupational precum și al starilor ne’faste – tulburarilor emotionale.

Practicieni calificați
Medicii noștri au o diplomă minimă de 6 ani de licență la o facultate de medicină acreditată în Romania. Toți sunt practicieni cu Drept de Libera Practica înregistrați la Colegiul Medicilor din Romania. Suntem instruiți în domeniul protocoalelor de siguranță laser. Practicienii noștri au fiecare câte o experiență de peste 10 ani in domeniu.

Daca doriti sa luati legatura cu noi
Dacă aveți întrebări, contactați StopFumat.com – LaserAcuStop făcând clic aici