0769659749 Bucuresti (Piata Romana), Cluj Napoca

Intrebari Frecvente si Preturi

Care este rata de succes?

StopFumat.com & LaserAcuStop® este realizat de practicieni din domeniul sănătății care sunt înregistrați de stat și, ca o condiție pentru aceasta, nu putem folosi mărturii și / sau nu putem publica o rată garantată de succes pentru a vă influenta deciziile medicale.

Ne bazăm pe orice client potențial mulțumit să promoveze tratamentul cu laser si altora.

Există dovezi că Laser-ul este eficient in Renuntarea la Fumat StopFumat ?

Există multe articole de cercetare disponibile care examinează rolul acupuncturii în dependență și potențialul de tratament pentru reducerea și eliminarea dependenței. (un prim rezumat este disponibil aici: Laser-Acupunctura – beneficii și fundamente)

Cercetările timpurii au arătat că acupunctura cu laser a avut o rată de succes de 71% într-un raport preliminar efectuat pe pacienții care fumeaza mult si fumeaza de multi ani. [1]

Stimularea cu laser a acupunctelor modifică într-adevăr simptomele fizice ale renuntarii și permite persoanelor motivațe să reușească să depășească fumatul obișnuit al tutunului, a concluzionat un studiu randomizat dublu-orb, controlat cu placebo. [2]

Cea mai recentă revizuire sistematică Cochrane (White 2014) afirmă că, pentru stimularea cu laser, studiul de mai sus (Kerr 2008) este puternic pozitiv atât pe termen scurt, cât și pe termen lung. [3]

Această cercetare externă sugerează că tratamentele și protocoalele cu laser-acupunctură pot furniza rezultate benefice, însă alte documente nu au avut aceleași constatări, astfel că dovezile sunt considerate amestecate.

Tratamentul cu LaserAcuStop® este unic, astfel că metodele și rezultatele tratamentelor vor varia de la cercetarea disponibilă. Încurajăm pacienții să ia o decizie în cunoștință de cauză, știind că succesul nu poate fi garantat cu tratamentul nostru.

In cazul execeptional, in care in timpul procedurii nu se simt fizic efectele, Centrul StopFumat va
returna costul tratamentului, mai putin sedintele efectuate, adica 195 lei / procedura.

Tratamentul LaserAcuStop® doare ?

Unii clienți pot simți senzația specifica aparuta de la laserul de joasa intensitate, care este descris ca fiind cald, pulsator și uneori perceput ca o furnicătură. Tratamentul cu laser este neinvaziv, non-termic și fără droguri. Nu există ace folosite în tratamentul nostru, astfel încât orice durere asociată de obicei cu ace de acupunctură a fost eliminată.

Cât durează tratamentul ?

Durata totală de tratament este de 30 de minute.

Care este costul?

Tratamentul LaserAcuStop® costă 1200 de ron.

Plata se efectuează în ziua tratamentului dvs. și acceptăm numerar, sau plata cu POS sau card de credit.

Costul tratamentului reflectă calitatea echipamentului laser utilizat și că tratamentul este efectuat de către medicii calificați înregistrați de stat.

Poti Renunta la Fumat cu LaserAcuStop® 

Este foarte usor! Phone: 0371 396 116
Email: suport@stopfumat.com

Oferiți reduceri ?

Oferim o reducere de 100 ron pentru tineri sub 21 de ani, pentru cei aflati la pensie și veterani. Va trebui să prezentați actele doveditoare valabile în momentul tratamentului pentru a fi eligibil.

Câte tratamente sunt necesare?

Nu există o cantitate stabilită de tratamente necesare. Dacă un singur tratament atinge rezultatul dorit, atunci nu exista nici un motiv să va întoarceti.

Dacă simt că am nevoie de un alt tratament?

Oferim 3 tratamente de incluse in pretul initial, daca este cazul puteti reveni inca de doua ori fara alte costuri dupa tratamentul initial in perioada celor 21 de zile ale pachetului de asistenta medicala. Daca totusi, va doriti sa mai beneficiati de o noua sesiune, in afara celor 21 de zile pretul este 400 ron dacă vă întoarceți la oricare dintre locatiile noastre până la 4 luni după tratamentul inițial.

Oferiți vizite mobile?

Da. Tratamentul LaserAcuStop® este disponibil ca serviciu mobil doar ca parte a unei rezervări de grup. Pentru mai multe informații, vă rugăm să faceți clic aici Programarea unui Grup

Pot să folosesc acest tratament pentru a renunța la alte feluri de dependente ori droguri ?

Tratamentul nostru este disponibil si pentru cei care doresc să renunțe la alte tipuri de droguri. Exista tratamente specifice pentru Alcool, Dependente Alimentare, Tulburari de Somn sau Stari de Stress, ca si pentru Controlul Durerii.

Pot să am acest tratament când sunt gravidă?

Da. Suntem capabili să efectuăm acest tratament în orice stadiu al sarcinii.

Practicanții dvs. sunt calificați și înregistrați?

Da. Toți practicanții noștri au o diplomă de medic. Toți practicanții noștri sunt practicieni înregistrați în domeniul sănătății la Colegiul Medicilor. Toți profesioniștii noștri au fost instruiți în domeniul protocoalelor de siguranță laser. LaserAcuStop® funcționează și fiecare practicant are peste 10 ani de experiență.

Poti Renunta la Fumat cu LaserAcuStop® ? 

Este foarte usor! Phone: 0371 396 116
Email: suport@stopfumat.com

Cum este LaserAcuStop® diferit de alte tratamente ?

Este foarte important să înțelegeți că nu toate tratamentele sunt realizate cu ajutorul laserilor medicali si nu toate sunt aceleași.

Suntem singurii furnizori de tratamente pe baza de laser-acupunctura din Romania pentru renunțarea la fumat.
Oferim tratament cu laser acupunctura. Acest lucru este diferit de alte posibile tratament obisnuite cu laser deoarece medicii noștri au cunoștințele necesare pentru a folosi în mod specific locația punctelor active de acupunctura acolo unde ele sunt cu adevarat. Medicul poate decide daca este nevoie de alte forme de terapie decat cea laser, in cazul in care situatia dumneavoastra medicala este aparte si acesta va explica detaliat ce terapie este cel mai indicat sa va propuna. Obiectivul nostru consta in oferi un rezultat favorabil tratamentului dumneavoastra.

Practicanții noștri sunt calificați și competenți:

fiecare terapeut având o experiență de peste 10 ani.  Practicanții noștri sunt, de asemenea, practicieni din domeniul sănătății înregistrați si cu Drept de Libera Practica Medicala, care practica medicina umana in clinici si centre autorizate, ceea ce înseamnă că suntem singurii pana in acest moment care respectăm standarde cele mai înalte de practică.

Voi câștiga in greutate dacă tratamentul are succes ?

Cercetările recente efectuate de Universitatea din Otago au arătat că unele persoane care renunță la tratament au castigat probabil puțină greutate după ce au renunțat, insa apoi greutatea lor a revenit la nivelurile initiale. [4] Sudiul a constatat faptul că fumatul nu împiedică creșterea în greutate pe termen lung. Cercetătorul principal a spus că speră că rezultatele au încurajat oamenii care se gândesc să renunțe. Este important că persoanele supuse studiului au fost conștienți de faptul că fie si in eventualitatea unei usoare cresteri in greutate, beneficiile pentru sănătate ale renunțării sau dovedit cu mult mai valoroase.

Poti Renunta la Fumat cu LaserAcuStop® ? 

Este foarte usor! Phone: 0371 396 116
Email: suport@stopfumat.com

Cine nu poate avea acest tratament ?

Respectăm toate recomandările și cerințele privind utilizarea laserului.  Tratamentul nostru pe baza de laseri va fi inlocuit cu electroacupunctura dacă aveți un cancer dovedit ca activ sau o diagnosticare de boala tumorală. In aceste cazuri tehnicile de electrostimulare pe care le folosim sunt indicate, consacrate si foarte eficiente. Dacă sunteți nesigur de situatia dvs. de sanatate, vă rugăm să sunați la numărul 0371 396 116.

Cum este acest tratament diferit de terapia prin hipnoza?

Tratamentul nostru este complet diferit de terapia prin hipnoza. Aplicăm un laser de joasa intensitate (Laser rece) la punctele de acupunctură pe corp. Lumina laser are un efect fotochimic numit in medicina ca stimulare “bio-foto-luminiscenta”, ceea ce înseamnă că lumina este absorbită și poate provoca o schimbare chimică. [5] Un hipnoterapeut încearcă să modifice modelul comportamentului prin  sugestie hipnotica. Aceasta modalitate este evitata in strategia noastra. Laser Acupunctura si Electro Acupunctura sunt modalitati cu care ne atingem obiectivele in 90% din situatii.

Locatiile noastre se extind in permanenta : Bucuresti – 3 locatii, Cluj-Napoca, …

Pentru mai multe informații despre locația clinicilor noastre, inclusiv informații despre parcare apelati numarul nostru de contact.

Trebuie să fac ceva înainte de tratament?

Vă solicităm să eliminați toate țigările, scrumierele și brichetele aflate în posesia dvs. înainte de a veni la tartament. (Acestea includ țigările în vehiculul dvs. și la domiciliu). Vă sfătuim să întrerupeți utilizarea de plasturi, gingii și inhalatoare cu câteva zile înainte de tratament. Vă recomandăm să vă spălați și picioarele / picioarele inferioare, brațele / mâinile și urechile să fie curate. Dacă intenționați să vă spălați părul, vă recomandăm să faceți acest lucru înainte de tratamentul dumneavoastră. Vă recomandăm să purtați pantaloni scurți sau pantaloni care se pot rula până la nivelul genunchiului. Încercați să vă terminați ultima țigară cu cel puțin o oră înainte de programare.

Încă nu sunt sigur dacă acupunctura cu laser mă ​​va ajuta.

Oamenii folosesc plasturi, gume, inhalatoare și medicamente pentru a încerca să renunțe la fumat. Acupunctura laser este o altă opțiune care a fost pusă la dispoziție pentru a renunta.

Unde pot lăsa feedback despre acest site?

Ne străduim să furnizăm informații corecte despre tratamentul nostru pe site-ul nostru. Dacă credeți că există informații care ar putea fi incorecte, vă încurajăm feedbackul aici.

Cum pot să rezerv o întâlnire?

Pentru a rezerva o întâlnire online, vă rugăm să faceți clic aici sau pur și simplu sunați-ne pe 0371 396 116

Îmi puteți trimite mai multe informații?

Da. Va rugam sa ne trimiteti solicitarea de aici

Referinte medicale:

[1] Laser-acupuncture reduces cigarette smoking: a preliminary report. Zalesskiy VN, Belousova IA, Frolov GV. Acupunct Electrother Res. 1983;8(3-4):297-302. Link

[2] Low level laser for the stimulation of acupoints for smoking cessation: a double blind, placebo controlled randomised trial and semi structured interviews. Catherine M. Kerr, Paul B. Lowe & Neil I. Spielholz. Link

[3] White AR, Rampes H, Liu JP, Stead LF, Campbell J. Acupuncture and related interventions for smoking cessation. Cochrane Database Syst Rev. 2014(1):Cd000009. Link