0769659749 Bucuresti (Piata Romana), Cluj Napoca

Precizari Legale

act de renunțare Negatie
1. Nu oferim nici un sfat
1.1 Site-ul nostru conține informații medicale generale.
1.2 Informațiile medicale nu sunt sfaturi și nu trebuie tratate ca atare.

2. Nu există garanții
2.1 Informațiile medicale de pe site-ul nostru sunt furnizate fără declarații sau garanții, exprese sau implicite.
2.2 Fără a limita domeniul de aplicare al secțiunii 2.1, nu garantăm și nu prezentăm faptul că informația medicala de pe acest site web:
(a) va fi permanent disponibilă sau disponibilă; sau
(b) este adevărată, precisă, completă, actuală sau ne-înșelătoare.

3. Asistență medicală
3.1 Nu trebuie să vă bazați pe informațiile de pe site-ul nostru ca pe o alternativă la sfatul medicului, sfaturi primite de la medicul dumneavoastră sau de la alt furnizor de servicii medicale profesionale.
3.2 Dacă aveți întrebări specifice cu privire la orice problemă medicală, trebuie să vă adresați medicului dumneavoastră sau altui furnizor de servicii medicale profesionale.
3.3 Dacă credeți că este posibil să suferiți de orice afecțiune, trebuie să căutați imediat si neintarziat asistență medicală.
3.4 Nu trebuie sa întârziati să solicitați sfatul medicului, nu trebuie să nu luați în considerare sfaturile medicale sau să întrerupeți tratamentul medical din cauza informațiilor de pe site-ul nostru.

4. Caracteristici interactive
4.1 Site-ul nostru include caracteristici interactive care permit utilizatorilor să comunice cu noi.
4.2 Recunoașteți faptul că, datorită caracterului limitat al comunicării prin intermediul funcțiilor interactive ale site-ului nostru, orice asistență pe care ați putea-o primi folosind orice astfel de caracteristici este probabil să fie incompletă și poate chiar să fie înșelătoare.
4.3 Orice asistență pe care o puteți primi utilizând funcțiile interactive ale site-ului nostru nu constituie un sfat specific și, în consecință, nu trebuie să se bazeze pe acesta fără o confirmare suplimentară si specifica in acest sens.

5. Conformitatea cu legislația națională
5.1 Am depus toate eforturile pentru a ne asigura că standardele publicitare de pe site-ul nostru respectă legislația națională și că informatiile din site nu:
(a) Fac reclamații înșelătoare
(b) Ofera stimulente, cum ar fi cadouri sau reduceri
(c) Utilizeaza mărturii și / sau
(d) Produc așteptări nerezonabile de tratament benefic sau încurajează utilizarea nediscriminatorie sau inutilă a unui serviciu. Evitati site urile ce fac referire la tratamente oferindu-va garantii si exemple ca fiind cu siguranta identice cu cazul si sau rezultatul dumneavoastra.

6. Site-uri terțe părți
6.1 Nu suntem responsabili pentru exactitatea oricaror informatii publicate in legatura cu tratamentul nostru pe orice terta parte sau site extern.